eConsultancy

IT raakt steeds meer onderdelen binnen een organisatie. Daarom is het belangrijk om gedegen besluiten te nemen en veelgemaakte missers te voorkomen, zéker wanneer het over IT veranderingen gaat. Dit kan echter best lastig zijn. Als niet IT’er ontbreken mogelijk kennis, inzichten of noodzakelijke informatie om belangrijke keuzes te kunnen en durven maken. Wij helpen graag met snel en professioneel advies over IT gerelateerde documenten.

Met eConsultancy bieden wij de mogelijkheid om te helpen op afstand. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een belangrijk document beoordelen en binnen 5 werkdagen (of eerder indien gewenst) een persoonlijke terugkoppeling geven over:

  • De sterke punten van het document;
  • De suggesties ter verbetering van het document;
  • Eventuele gerichte specifieke aanvullende vragen.

U kiest zelf welke onderdelen met ons worden gedeeld en welke specifieke vragen u ons stelt. De beoordeling en terugkoppeling gebeuren discreet. Niemand die het hoeft te weten. Wij geven feedback, u beslist zelf hoe en in welke vorm u het gebruikt.

Een andere manier van eConsultancy is een gerichte klantsessie. Hierbij bundelen wij onze kennis om gezamenlijk de case van één organisatie razendsnel door te lichten. Zo helpen we om kansen te benutten en verbeteringen te realiseren.

Heeft u een specifieke vraag voor eConsultancy? Wij denken heel graag mee!

Meer weten over eConsultancy?